Hiep hiep hoera voor de geluksdriehoek

07.12.2021

Onze jongste telg onder de driehoeken mag vandaag zijn eerste kaarsje uitblazen. Op 8 december 2020 zag de geluksdriehoek het levenslicht. En sindsdien is hij een lichtpuntje en houvast voor heel wat Vlamingen.

Al meer dan 100.000 bezoekers werkten aan hun geluk op www.geluksdriehoek.be. Wil jij ook bouwen aan je geluk, maar weet je niet goed hoe? Met deze 3 tips zetten we je op weg.

1. Volg onze e-learning

In deze e-learning leer je de geluksdriehoek van dichtbij kennen. Ontdek de bouwblokken van geluk en kom meer te weten over de oranje bol die ons soms uit balans kan brengen. Met reflectievragen en korte opdrachtjes helpt de geluksdriehoek je om je geluksgevoel vast te houden of te versterken.

2. Test jezelf: de geluksmaat

Deze test brengt je positieve geestelijke gezondheid in kaart. Als je nu “mijn wat?!“ zegt, dan begrijpen we je helemaal. Want eigenlijk gaat het over niets meer, maar zeker ook niets minder dan je geluk …

3. Oefening baart kunst

We hebben een heel pak oefeningen over verschillende geluksthema’s voor je in petto. Allemaal dingen waar je zélf iets aan kan veranderen. Denk aan stress, zelfvertrouwen, positiviteit … En er is voor elk wat wils: oefeningen om te denken, doen, ontspannen … Waar wacht je nog op?