e-learning Train-de-trainer Winkeloefening

Weten wat je eet, begint met weten wat je koopt. Naar de supermarkt gaan is voor velen een routineklus geworden. We grijpen blindelings naar de producten die we kennen én lekker vinden. Wie toch eens iets nieuws wil proberen, laat zich maar al te vaak (ver)leiden door de reclame en aantrekkelijk uitziende verpakkingen. Wat betekenen al die boodschappen op de verpakkingen: ‘light’, ‘verrijkt met omega-3’ en ‘zonder toegevoegde suiker’? En heb je bepaalde producten nu echt nodig of niet om gezond te blijven? De winkeloefening geeft antwoord op deze vragen.

De winkeloefening richt zich op het algemeen publiek vanaf 16 jaar. De sessie brengt hen de nodige kennis en vaardigheden bij om gezonde en bewuste keuzes te maken wat eten en drinken betreft. De winkeloefening is een interactieve voedingsvoorlichting met beperkte theorie. De nadruk ligt op de praktijk, op oefeningen.

Tijdens de e-learning van de train-de-trainer maak je kennis met de inhoud van de sessie en leer je om deze zelf toe te passen. Je krijgt ook concrete tips voor de organisatie en uitvoering ervan.

Als deelnemer van de train-de-trainer kan je je na afloop kandidaat stellen als lesgever voor het geven van de sessie in een bepaalde regio (in samenwerking met het Logo).

Data en locaties

10-03-2022

10:00 - 11:00
Online

Prijs

€ 50

Lesgever(s)

Sarah Dries