Train-de-trainer: Winkeloefening

Weten wat je eet, begint met weten wat je koopt. Naar de supermarkt gaan is voor velen een routineklus geworden. We grijpen blindelings naar de producten die we kennen én lekker vinden. Wie toch eens iets nieuws wil proberen, laat zich maar al te vaak (ver)leiden door de reclame en aantrekkelijk uitziende verpakkingen. Wat betekenen al die boodschappen op de verpakkingen: ‘light’, ‘verrijkt met omega-3’ en ‘zonder toegevoegde suiker’? En heb je bepaalde producten nu echt nodig of niet om gezond te blijven? De winkeloefening geeft antwoord op deze vragen.

Tijdens de e-learning (beschikbaar begin maart) van de train-de-trainer maak je kennis met de inhoud van de sessie en leer je om deze zelf toe te passen. Je krijgt ook concrete tips voor de organisatie en uitvoering ervan. Tijdens het live-moment heb je de kans om vragen te stellen en krijg je bijkomende concrete handvaten.

De sessie richt zich op algemeen publiek vanaf 16 jaar en brengt hen de nodige kennis en vaardigheden bij om gezonde en bewuste keuzes te maken wat eten en drinken betreft. De winkeloefening is een interactieve voedingsvoorlichting met beperkte theorie. De nadruk ligt op de praktijk, op oefeningen.

Als deelnemer van de train-de-trainer kan je je na afloop kandidaat stellen als lesgever voor het geven van de sessie in een bepaalde regio (in samenwerking met het Logo).

Data en locaties

06-05-2021

10:00 - 11:00
Online

Prijs

€ 50

Lesgever(s)

Sarah Dries

Extra info

webinar gekoppeld aan e-learning