Train-de-trainer: Goed-Gevoel-Stoel

Werk je met maatschappelijk kwetsbare groepen? En wil je hen ondersteunen om zelf aan hun geestelijke gezondheid en mentale draagkracht te werken? De Goed-Gevoel-Stoel-methodiek werd ervoor gemaakt, in samenwerking met CEDES. Je krijgt handvaten aangereikt om op een originele manier bij deze specifieke doelgroep aan de slag te gaan rond positieve geestelijke gezondheid. 

Hoe werkt het?

Deelnemers werken aan hun eigen goed gevoel tijdens drie praatsessies en zoeken samen naar Goed-Gevoel-acties om nadien te doen.

Wil je aan de slag? 

Tijdens de train-de-trainer maak je niet alleen kennis met de verschillende onderdelen en materialen van de methodiek, maar leer je werken aan een positieve geestelijke gezondheid bij maatschappelijk kwetsbare groepen, verken je de mogelijkheden om in de eigen organisatie, buurt, gemeente … de Goed-Gevoel-Stoel te introduceren en krijg je concrete tips die je in staat stellen om op een originele en gepaste wijze aan de slag te gaan met geestelijke gezondheid bij maatschappelijk kwetsbare groepen.

Informatie over de Goed-Gevoel-Stoel vind je hier

In de train-de-trainer is er plaats voor maximum 20 personen.

Contacteer opleiding@gezondleven.be voor meer info.

Data en locaties

12-03-2020

09:30 - 16:30
Vlaams Instituut Gezond Leven - Gustave Schildknechtstraat 9 - 1020 Brussel

Prijs

€ 90.00

Lesgever(s)

Naomi Vanlessen