Is de klas van je kind opgewassen tegen ups en downs? Durven ze op elkaar rekenen? Zijn ze fiere avonturiers? Dan hebben wij de ultieme missie voor hen. Het Vlaams Instituut Gezond Leven stelt voor: Expeditie Geluk! Schrijf ze in voor het grote avontuur op vrijdag 19 november.

Expeditie Geluk campagnebeeld finaal

Expeditie Geluk, voor échte avonturiers

Expeditie Geluk is een gratis online event waar we samen met de leerlingen van de lagere school op een interactieve manier werken rond mentaal welbevinden. In een virtuele wereld vol stimulerende opdrachten, trekken ze met de klas op tocht naar schatteneiland. Maar om daar te geraken, moeten ze natuurlijk eerst de hindernissen doorstaan! Bewijzen ze zichzelf als echte avonturiers? Dat verdient een vet klasfeest met hun favoriete artiesten!

Wil je jouw kind laten deelnemen aan Expeditie Geluk?

Ben jij ook helemaal overtuigd van Expeditie Geluk? Inschrijven is eenvoudig! Laat ons weten dat je jouw kind en klasgenootjes graag laat deelnemen aan de expeditie, en wij contacteren voor jou de school.

De inschrijvingen zijn afgelopen.

Vraag & antwoord

Ben jij leerkracht of directie?

Is je klas opgewassen tegen ups en downs? Durven ze op elkaar rekenen? Zijn ze fiere avonturiers? Schrijf je in voor Expeditie Geluk!

Zit je met vragen? Contacteer ons!

Wij helpen je graag verder. Dat kan door een mail te sturen naar eline.dedecker@gezondleven.be of door gebruik te maken van het contactformulier.

Opgebouwd volgens de geluksdriehoek

Expeditie Geluk maakt deel uit van het bredere project ‘geluk in de klas’ en is net zoals de geluksdriehoek opgebouwd uit verschillende zones. Ontdek meer over dit project op www.gezondleven.be/gelukindeklas

Aparte stukken geluksdriehoek GL geluksdriehoek rgb