Gezond op de werkvloer

Iedereen gezond op de werkvloer? Strak plan. Je wil een gezondere onderneming, maar je weet niet hoe? Op zoek naar een bedrijfscoach? Een bedrijfscoach helpt in een 20-uren-traject je onderneming om een preventief gezondheidsbeleid op te zetten. 

Hoe beroep doen op bedrijfscoach? 

De bedrijfscoaches preventief gezondheidsbeleid zijn experts, werken volgens de methodiek ‘Gezondernemen & co’, een serious game, en zijn specifiek opgeleid door het Vlaams Instituut Gezond Leven voor deze taak. Zij komen uit de gezondheids-, HR- of preventiesector en hebben ervaring binnen het begeleiden van veranderprocessen in ondernemingen.  

Aanvraag indienen 

Wil je als onderneming beroep doen op een bedrijfscoach? Je kan een aanvraag indienen op deze pagina. Je aanvraag wordt zo snel als mogelijk verwerkt, gemiddeld binnen de 10 werkdagen.  

Gedeeltelijke subsidie 

Je wordt via mail op de hoogte gebracht of je onderneming al dan niet in aanmerking komt voor een gedeeltelijke subsidie en de contactgegevens van de opgeleide bedrijfscoaches. Kom je in aanmerking voor terugbetaling? Dan kan dat enkel via deze coaches. 

Bedrijfscoaching Partners