Je kan beroep doen op een coach door een subsidieaanvraag in te dienen. De bedrijfscoaches preventief gezondheidsbeleid zijn experts, werken volgens de methodiek ‘Gezondernemen & co’, een serious game, en zijn specifiek opgeleid door het Vlaams Instituut Gezond Leven voor deze taak. Zij komen uit de gezondheids-, HR- of preventiesector en hebben ervaring binnen het begeleiden van veranderprocessen in ondernemingen.

Aanvraag indienen

Wil je als onderneming beroep doen op een bedrijfscoach? Je kan hieronder een aanvraag indienen. Je aanvraag wordt zo snel als mogelijk verwerkt, gemiddeld binnen de 10 werkdagen. 

Gedeeltelijke subsidie

Je wordt via mail op de hoogte gebracht of je onderneming al dan niet in aanmerking komt voor een gedeeltelijke subsidie en de contactgegevens van de opgeleide bedrijfscoaches. Kom je in aanmerking voor terugbetaling? Dan kan dat enkel via deze coaches.

  • Als onderneming is het nog steeds mogelijk om met een coach Gezond op de werkvloer hetzelfde traject af te leggen zonder subsidie, voor eigen rekening. De contactgegevens van de opgeleide coaches kunt u hier raadplegen.
  • U kunt als onderneming ook zelf een preventief gezondheidsbeleid uitbouwen en kan hiervoor beroep doen op de kadermethodiek Gezond Werken. Hoe je dat doet, lees je hier.“