Werk je als kok, logistiek medewerker of begeleider in een organisatie binnen de zorg- of welzijnssector?

Wil je graag gezond en lekker koken met de voedingsdriehoek als uitgangspunt, voor de kinderen, jongeren of volwassenen die in je organisatie verblijven? Wil je graag inspiratie opdoen over hoe je een evenwichtig en gevarieerd weekmenu kan opstellen, afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen en noden? Wil je hier graag over uitwisselen met andere koks in welzijnsorganisaties?
Dan is deze vorming iets voor jou!

Leer bij en wissel uit met andere organisaties hoe je met de voedingsdriehoek als basis gezonde en lekkere maaltijden kan bereiden. Ontdek welk voedingsadvies geldt voor welke leeftijden, hoe je een gezond weekmenu opstelt, wat voldoende variatie is en hoe je met de voedingsdriehoek aan de slag kan in je organisatie.

In de eendaagse praktijkgerichte en interactieve vorming geven we je concrete handvaten om aan de slag te gaan met gezonde voeding binnen je voorziening.

Data en locaties

10-06-2021

09:30 - 16:30
Vlaams Instituut Gezond Leven, Gustave Schildknechtstraat 9, 1020 Brussel

Prijs

€ 45

Lesgever(s)

Sarah Dries & Tine Vangroenweghe