Disclaimer

Bij ons ben je veilig!

Of je je nu inschrijft voor een opleiding, een bestelling plaatst, of een account aanmaakt voor één van onze tools of projecten. Het is belangrijk om te weten dat je gegevens in goede handen zijn.

Bij het Vlaams Instituut Gezond Leven zorgen we ervoor dat jouw gegevens zo goed mogelijk beveiligd zijn, en enkel gebruikt worden voor de nodige doeleinden.

Wij zullen informatie nooit doorgegeven aan derden voor commerciële doeleinden. Alle informatie die we verzamelen is nodig om een correcte werking te garanderen (opleidingen en bestellingen) of om projecten goed te kunnen evalueren en optimaliseren (accounts op mijn.gezondleven.be, 10000stappen.be).  

Gezond Leven beheert de informatie in overeenstemming met de wet van 11 december 1998 in verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en  zal zich ook houden aan de regels die vastgelegd worden in de Europese privacywetgeving (GDPR)

Deze privacy policy is van toepassing op alle projecten van het Vlaams Instituut Gezond Leven.

Wat vragen we waarom?

Bestellingen

Voor bestellingen vragen we enkel de nodige gegevens om de bestelling en de factuur correct te kunnen verzenden naar onze klanten. Dit bestaat dus uit naam, voornaam, contactgegevens voor bevestiging, alsook adresgegevens voor het versturen van de materialen en facturen.

Deze gegevens zijn enkel beschikbaar voor medewerkers van het Vlaams Instituut Gezond Leven (en zijn IT-partner die de website ontwikkelt)  en worden voor geen enkel ander doeleinde gebruikt, ze worden intern bijgehouden gedurende enkele jaren voor rapportage .  

Opleidingen

Voor opleidingen vragen we enkel de nodige gegevens om de inschrijving en de facturering correct te laten verlopen. Standaard worden er enkele persoonsgegevens gevraagd zoals naam, e-mail, telefoonnummer, alsook het adres.

Voor specifieke opleidingen kunnen er ook extra gegevens gevraagd worden, omdat er bepaalde vereisten aan de deelnemers wordt gesteld.

Deze gegevens zijn enkel beschikbaar voor medewerkers van het Vlaams Instituut Gezond Leven (en zijn IT-partner die de website ontwikkelt) en worden voor geen enkel ander doeleinde gebruikt, tenzij specifiek anders aangegeven op de inschrijvingspagina van de opleiding.

De gegevens worden intern bijgehouden gedurende enkele jaren voor rapportage.

Vragen?

Indien u nog vragen heeft over het privacybeleid of over de wijze waarop Gezond Leven uw persoonsgegevens verzamelt, gebruikt of verwerkt, gelieve ons te contacteren:

  • via e-mail: dpo@gezondleven.be 
  • of via de post: Gezond Leven, Gustave Schildknechtstraat 9, 1020 Brussel