Goede voornemens? Die passen ook op ’t werk!

19.12.2019

Geen nieuw jaar zonder goede voornemens, toch? Tenzij je een superheld(in) bent, zijn er vast wel (kleine) dingen die je anders en/of beter wil doen in 2020. Ook op het werk. Heb je al een lijstje? Top! Hopelijk staat voldoende water drinken daar ook op. Want – geloof het of niet – we drinken er allemaal nog te weinig van.

Water, water, water … We weten allemaal dat we er veel van moeten drinken, maar toch doen we het niet of nog te weinig. Nochtans is water cruciaal voor een goede gezondheid: het staat niet voor niets helemaal bovenaan onze voedingsdriehoek . Tijd om het tij te keren! En: tijd om méér water te drinken. 

Vinden jouw werknemers dat moeilijk? Saai? Denken ze er niet aan? Geen paniek: wij helpen hen graag met hun watervrees. Hoe? Met tips én een duwtje in de rug zodat ze meer water gaan drinken, ook op vergaderingen. We verzamelden onze tips op een – allesbehalve kurkdroog – flyertje dat ze óveral mee naartoe kunnen nemen. Net als die drinkbus die ze best ook overal mee naartoe nemen. 

Geef je misschien een drinkbus cadeau aan je werknemers om 2020 goed in te zetten? Strak plan! Stop dit flyertje met tips er dan in. Zo halen ze zeker het onderste uit de kan.