Anouk Windey

Hallo! Mijn naam is Anouk, één van de enthousiaste Bewegen Op Verwijzing-coaches in Gent. Zou je graag meer willen bewegen, maar weet je niet goed hoe je hiermee dient te starten? Ik help je op weg! Jij dient enkel een voorschrift aan je arts te vragen en vervolgens bel of sms je ‘bewegen’ naar me. Vergeet zeker niet je ID-kaart + klevertje mutualiteit + verwijsbrief van je arts als je langskomt. Ik kijk alvast uit naar onze samenwerking!

Lokaal tarief Gent 2022

  • Alle sessies GRATIS voor de inwoners van Gent.

Normaal tarief – niet inwoners Gent

  • Niet-verhoogde tegemoetkoming: individuele sessies kosten € 5 per kwartier.
  • Verhoogde tegemoetkoming: € 1 per kwartier.

Sommige mutualiteiten betalen ook het eigen aandeel van de patiënt (deels) terug. Raadpleeg hun website voor meer info.


Getuigenis:

Vanuit het gevoel dat ik al te lang te veel drogredenen had bedacht om niet te sporten (onregelmatige job, kleine kinderen, geen enkele sport is tof, personal coach is te duur …), besloot ik meer info te vragen over het reclamebordje dat in de wachtkamer van mijn huisarts staat: Bewegen Op Verwijzing.

Ik maakte een afspraak met een coach in mijn buurt, in de veronderstelling dat we samen zouden sporten. Maar dat deden we niet. We bespraken samen al mijn doelstellingen, verwachtingen, excuses, interesses en valkuilen. We namen mijn levensstijl onder de loep en bekeken de mogelijkheden om meer te bewegen, en meer effect te krijgen door bewuster te bewegen.

We begonnen met een paar spelletjes Just Dance op de Nintendo samen met mijn kinderen, en ik probeerde elke dagdagelijkse beweging (drankje halen, koken, iets vergeten op zolder, fietstocht naar school …) te omarmen, en er iets extra aan te breien. Ik volgde de op maat gemaakte suggesties van mijn coach, en ondertussen ga ik regelmatig zwemmen, volg ik dansles en fiets ik beduidend meer én sneller.

Ik geniet van het fittere gevoel, van mijn betere conditie en van het vinden van haalbare goals.

Ik raad iedereen met interesse om meer te bewegen aan dit (betaalbare) traject eens te checken. Voor mij heeft het een wereld geopend.

Contactgegevens

Naam

Anouk Windey

Telefoon

0456 37 23 93

Locatie(s)

Medisch Centrum Maria Middelares, Kliniekstraat 27, 9050 Gent
gent.anouk@bewegenopverwijzing.be

WGC De Punt, Kliniekstraat 29, 9050 Gent
gent.anouk@bewegenopverwijzing.be

Maak een afspraak