Bewegen Op Verwijzing

Getuigenis Niki

"Bewegen hoeft niet duur te zijn! Ik kan het ook dicht bij huis en op een eenvoudige manier."

Niki Koravou

Getuigenis Els

“Bewegen is meer dan een duur fitnessabonnement”

Dr. Bartholomeeusen

Getuigenis Paul

“Fitter dankzij mijn stappenteller”

Paul Van Namen

Heel makkelijk meer bewegen

Bov 2018 Behaalde Doelstellingen

Ook nood om meer te bewegen in je dagelijkse leven? Doe een beroep op een Bewegen Op Verwijzing-coach. Je huisarts kan je doorverwijzen naar zo'n coach, geen personal trainer, in jouw buurt tegen een erg lage prijs. Die coach zal samen met jou een beweegplan op maat opstellen zodat jij meer kan bewegen, op jouw eigen tempo. Resultaat? Een actiever leven en je voelt je beter in je vel.

Welke gemeenten hebben al een goedkeuring?

Deze gemeenten hebben een goedkeuring gekregen. Bij sommige gemeenten is er wel nog geen Bewegen Op Verwijzing-coach. Die zal binnenkort wel beschikbaar zijn. Maak kennis met je dichtsbijzijnde coach

Bewegen Op Verwijzing in ondernemingen

Ook arbeidsartsen kunnen doorverwijzen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach. Daarnaast kan je Bewegen Op Verwijzing als onderdeel van een breder bewegingsbeleid integreren binnen het bedrijf.

Pilootproject: verbreding verwijzers

Er wordt momenteel onderzocht in 12 regio’s in Vlaanderen hoe Bewegen Op Verwijzing zou kunnen lopen wanneer niet enkel artsen zouden kunnen verwijzen maar ook apothekers, diëtisten, kinesitherapeuten, maatschappelijk & sociaal werkers, psychologen en verpleegkundige.

Materialen

Aan de slag met Bewegen op Verwijzing? Hier vind je de nodige materialen: alle logo's, affiches, folders enz.