Kristel Vleugels 3

Hallo, ik ben Kristel, coach in de regio Herent en Rotselaar. Wil jij graag gezonder en actiever door het leven gaan? Dan maken we samen een leuk en haalbaar beweegplan op maat waarbij 'elke stap telt'. Stuur mij een sms of mailtje voor een eerste afspraak ... Dat wordt je eerste stap naar een beweeglijker en gezonder leven!

Dankzij de inbreng van de gemeente is de kostprijs voor een half uur coaching:
- met verhoogde tegemoetkoming: € 1;
- zonder verhoogde tegemoetkoming: € 5.
https://www.herent.be/bewegenopverwijzing

.

Getuigenis Josephine Vanderleyden (62 jaar)

"Ik ben met Bewegen Op Verwijzing begonnen na een lange revalidatie waarbij ik veel bijwerkingen had van de medicatie die ik moest nemen. Ik raad het programma echt aan iedereen aan die zich vermoeid of lusteloos voelt na een ziekte of operatie! Want van zodra mijn lichamelijke klachten verdwenen, had ik toch echt energie tekort. Door nauw samen te werken met mijn coach, door samen een beweegplan op mijn maat op te stellen, werd ik aangemoedigd om stilaan, geleidelijk en op eigen ritme dat beweegplan uit te voeren. Volledig op mijn tempo. Ik deelde mijn dag anders in en werd er snel aan gewoon. Ik kon actieve momenten afwisselen met momenten van pauze. En zonder het te beseffen, ben ik mij erop gaan instellen. Niet lang nadat ik met mijn beweegplan begonnen was, merkte ik al dat ik die beweging echt nodig had. En kreeg ik vanzelf de moed en drang om die lichaamsoefeningen uit te voeren. Dat kan fietsen zijn, maar ook wandelen, zwemmen of een andere vorm van beweging. Wat je verkiest. Ik kreeg vanzelf meer energie en voelde mij na een aantal sessies echt al beter!

De gesprekken met mijn Bewegen Op Verwijzing-coach, Kristel, hielpen mij enorm. Ik merkte langzamer dat ik zelf genoeg veerkracht had opgebouwd om zelfstandig actiever te gaan leven. Ik piekerde minder, mijn beweegprogramma hielp me om mijn hoofd leeg te maken. En als ik advies wou, kon ik gewoon Kristel contacteren. Door Bewegen Op Verwijzing heb ik vandaag meer energie en sta ik ook positiever in het leven. En dat dank ik aan mijn coach!”

Getuigenis van Milou (67 jaar)

“Dankzij de alertheid van de huisarts die mij doorverwezen heeft naar een Bewegen Op Verwijzing-coach is mijn herstel veel sneller verlopen. De bewegingstips – hoe klein ook – hebben mij op de goede weg geholpen. Aanvankelijk had ik overal pijn, maar die verminderde beetje bij beetje. Mijn herstel is dus stapsgewijs gegaan. 7 maand later ben ik zo goed als volledig hersteld, door de begeleiding van mijn coach Kristel. Ik ga op haar aanraden wekelijks blijven oefenen zoals wandelen, grondoefeningen, yoga en fitnessen. Ik ben haar dan ook heel dankbaar voor haar inzet om mij te begeleiden. Mijn leven is daardoor aangenamer en pijnvrij.”

Contactgegevens

Naam

Kristel Vleugels

Telefoon

0485 57 37 39

E-mail

Kristel.Vleugels@bewegenopverwijzing.be

Locatie(s)

Mechelsesteenweg 485, 3020 Herent

Vakenstraat 18, 3110 Rotselaar

Maak een afspraak

Neem ook je verwijsbrief mee naar mij.