Laat fruit en groenten aan een voordelige prijs leveren door Fruitsnacks

Fruitsnacks biedt scholen die deelnemen aan Snack & Chill de mogelijkheid om fruit en groenten aan een voordelige prijs te kopen. Bovendien levert Fruitsnacks over heel Vlaanderen. Handig én betaalbaar! Ben je geïnteresseerd? Lees hier hoe het werkt.

Voordelig aanbod

  • Leveringen mogelijk gedurende het volledige schooljaar. Er is één levering voorzien per week.
  • Je kiest zelf gedurende welke weken er geleverd mag worden. Dit kan je aanduiden in het aanvraagformulier.
  • Fruitsnacks zorgt voor een levering bestaande uit 3 soorten fruit of groenten per week. Dus steeds voldoende variatie en voor elk wat wils. Fruitsnacks kijkt naar wat elke week het meest kwalitatief is en volgt de seizoenen. Week na week zal het aanbod verschillen zodat er steeds iets anders voorzien wordt. Ook zal er minstens 1x per maand groenten voorzien worden. De fruit- en groentekalender is voorzien in het aanvraagformulier.
  • Je geeft aan hoeveel porties fruit of groenten je wekelijks wenst. Per leerling zijn er ook meerdere porties per week mogelijk.
  • Je betaalt per portie €0,40 (excl. 6% btw), de levering bij jou op school is hierbij inbegrepen.

Levering?

Gedurende de gekozen periode levert Fruitsnacks bij jou op school. Standaard levert Fruitsnacks aan scholen op maandag. Het exacte uur van levering is onderhevig aan het Belgische verkeer, en kan jammer genoeg niet voorspeld worden.

Wie komt in aanmerking?

Enkel secundaire scholen uit het regulier onderwijs komen in aanmerking voor dit aanbod. Secundaire scholen voor buitengewoon onderwijs kunnen via Oog Voor Lekkers subsidies aanvragen voor fruit, groenten en/of melk (voor een periode van 20 weken). BuSO-scholen kunnen wel inschrijven voor Snack & Chill en gebruikmaken van het concept en de materialen.

Hoe intekenen?

Vul het aanvraagformulier in en mail deze ondertekend naar fruit@fruitsnacks.eu. Onder meer volgende gegevens worden gevraagd:

  • Gegevens van de school (o.a. naam school, scholengroep, , factuuradres, leveradres)
  • Gegevens contactpersoon
  • Het aantal weken waarin je van het aanbod gebruik wil maken
  • Aantal leerlingen waarvoor je fruit en groenten wil kopen en aantal porties per week

Wijzigingen aanbrengen

Wil de school het aantal leerlingen verhogen of verlagen? Wil je de levering aanpassen? Dan kan dit via mail (fruit@fruitsnacks.eu) tot de donderdag 12h, voor de levering op maandag.