In dit project worden leerlingen gehoord en betrokken. Want hoe denken zij over het project? Scholen die willen weten wat hun leerlingen over dit project denken, kunnen hen onze korte online vragenlijst voorschotelen. Zo zien ze meteen of de leerlingen openstaan voor het project en of ze bereid zijn om te helpen, bijvoorbeeld om de schoolbar te maken of om snacks te verkopen.

Ik wil de vragenlijst doornemen.

Top! Download hier fiche 2, en check welke vragen er in de vragenlijst staan.

Ik wil de vragenlijst afnemen op mijn school!

Nog b├ęter! Stuur ons een mail naar jolien.jonckheere@gezondleven.be en ontvang de link naar de online versie. Via een tweede link kan je de antwoorden van de leerlingen opvolgen. Deze antwoorden worden in een duidelijk overzichtje weergegeven. Super simpel!
Let op: je kan de vragenlijst alleen afnemen als je ingeschreven bent voor het project. Ben je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan eerst in via dit formulier en stuur daarna een mailtje om de link naar de online vragenlijst te ontvangen.

Ik wil de vragenlijst verspreiden op mijn school.

Je kan de vragenlijst verspreiden via mail of Smartschool, maar je kan de vragenlijst ook klassikaal invullen. Vermeld bij de aankondiging zeker:

  • dat het slechts 5 minuten duurt om de vragenlijst in te vullen;
  • wanneer de vragenlijst ten laatste ingevuld moet worden (voorzie max. 2 weken). Hou er rekening mee dat je pas kan beginnen aan de rest van het project als de termijn verstreken is, en je de antwoorden hebt van de leerlingen.

In fiche 3 van het startpakket vind je een aankondiging voor de vragenlijst, die je zelf nog kan aanpassen. Verzend dit niet als document, maar kopieer de tekst in het mail- of aankondigingsbericht zelf.

Merk je dat de vragenlijst nog niet voldoende werd ingevuld? Stuur dan eventueel nog een herinneringsmail.

Nog vragen?