Wisselwerken in jouw onderneming?

Wil je je medewerkers of collega’s ook warm maken voor wisselwerken? Wil je hen bewust maken van het thema lang stilzitten, hen motiveren en het draagvlak vergroten om er iets aan te doen? Ga aan de slag met de materialen van wisselwerken.

Maak je werkomgeving warm voor wisselwerken. Gebruik hiervoor het filmfragment, de PowerPoint en andere materialen.

  • Integreer de e-mailbanner (animatie of afbeelding) in je handtekening om al je correspondenten op de hoogte te brengen van ‘wisselwerken’.
  • Gebruik de motion graphic waarin opgeroepen wordt om te wisselwerken in PowerPoint-presentaties tijdens vormingen, bijeenkomsten, meetings of op social media.

Bestel de campagnematerialen

Een basispakket bestaat uit 8 posters (4XA, 4XB), 8 locatiestickers (2XA, 2XB, 2XC, 2XD), 30 stickervellen.

Dit basispakket is ruim voldoende voor een onderneming met +/- 60 werknemers, 2 verdiepingen en 2 vergaderzalen.


Wil je graag het logo van de onderneming op de materialen of heb je andere vragen over de materialen contacteer ons dan via info@gezondleven.be. Je kan ook de materialen apart bestellen.

Ontdek hoe je de affiches, stickers en old school ploppers in jouw onderneming kan inzetten

  • Hang de posters daar waar ze goed opvallen en bekeken worden: in de lift, in de keuken, op het mededelingenbord, ...
  • Verdeel de stickervellen, herinner jezelf en je collega’s overal aan wisselwerken en druk hen met hun neus op de voordelen en mogelijkheden om te wisselwerken.
  • Kleef de locatiestickers bij de koffiemachine of de waterdispenser, in de vergaderruimte, het kantoor, …
  • De ploppers geven een leuke impuls om wisselwerken in de kijker te zetten. Kleef de bijhorende plopperpotsticker op de pot of schaal waarin de ploppers worden aangeboden.

Tip: Laat de materialen niet steeds op dezelfde plaats hangen of liggen. Zoek na een 4-tal weken een andere plaats – zo vallen ze terug op!

Heb je de materialen ontvangen en wordt er gewisselwerkt binnen jouw onderneming? Post beeldmateriaal via #wisselwerken.be op social media en inspireer zo andere ondernemingen.