Snack & Chill op jouw school? Dat gaat in 1, 2, 3! Lees hier hoe je dat voor elkaar krijgt.

Zoek steun!

Bij vrienden, vriendinnen, of gewoon de hele klas. De leerlingenraad vindt het vast ook een topidee! Samen staan jullie sterker. En zeg eens eerlijk, wie wil er nu geen chill-ruimte met goedkope fruitslaatjes en water met frisse smaakjes?

Wat denken je vrienden er van?

Wil je graag meteen weten hoe alle leerlingen op school over Snack & Chill denken? En wie samen met jou bereid is om zijn schouders onder het project te zetten? Dat kan via onze vragenlijst of gewoon door het maken van een poll op Instagram. Zo weet je meteen hoe je school erover denkt!

Overtuig je leerkrachten of directie om in te schrijven! Hoe?

  1. Toon aan dat gezonde dranken en tussendoortjes goed zijn voor jullie. Overtuig zoveel mogelijk leerkrachten, ja ook die strenge van geschiedenis. Hoe meer, hoe beter! Welke leerkracht wil nu geen geconcentreerde leerlingen in de les? Je raadt het al: dat wordt hier een succes. En al zeker als je deze fiche gebruikt!
  2. Oh ja: uit ons onderzoek blijkt dat die gezonde snacks niet verkopen als ze niet aantrekkelijk worden aangeboden. Zo kan je wetenschappelijk aantonen dat een chill-ruimte écht wel nodig is (en het is natuurlijk mooi meegenomen). Gewoon pure wetenschap! En gezond verstand ;-)
  3. Namen jullie de online vragenlijst af? Top! Gebruik de resultaten om aan te tonen dat héél veel leerlingen op school een gezonde snackbar willen.
  4. Toon dat jullie suuuuuuper-gemotiveerd zijn, en het project willen doen slagen! Wedden dat ze akkoord gaan?
  5. Vertel hen dat ze alle informatie over dit project kunnen terugvinden op www.snackenchill.be

Heb je je leerkrachten of directie kunnen overtuigen?

Vraag hen om jullie school in te schrijven via dit formulier.

Nog vragen?