Snack & Chill op jouw school? Dat gaat in 1, 2, 3! Pssst, wist je dat je er ook iets mee kan winnen?

Jongeren 1 1080x1080

Zoek steun!

Bij vrienden, vriendinnen, of gewoon de hele klas. De leerlingenraad vindt het vast ook een topidee! Samen staan jullie sterker. En zeg eens eerlijk, wie wil er nu geen chill-ruimte met borrelbessen en vitaminewater?

Wat denken je vrienden er van?

Wil je graag meteen weten hoe alle leerlingen op school over Snack & Chill denken? En wie samen met jou bereid is om zijn schouders onder het project te zetten? Dat kan via onze vragenlijst of gewoon door het maken van een poll op Instagram. Zo weet je meteen hoe je school erover denkt!

Of stuur ons een mailtje en krijg de link naar de online versie. De antwoorden worden in een duidelijk overzichtje weergegeven. Super simpel!

Stuur ons een mail

Iedereen overtuigd?

Strawberry 8

Keep us posted!

Breng ons op de hoogte van je enthousiasme over Snack & Chill en wij spelen het door naar jouw school. Wie weet krijg je binnenkort hoog bezoek van bekende influencers Elias Verwilt, Jaël Ost, Ender Scholtens of Mariam Hakobyan!

PS: dit kan volledig anoniem! Je hoeft je e-mailadres niet op te geven als je niet wil. We zouden je enkel contacteren als je school een prijs wint.

Hoe overtuig je leerkrachten en directie?

  1. Toon aan dat gezonde dranken en tussendoortjes goed zijn voor jullie. Overtuig al je leerkrachten, ja ook die strenge van geschiedenis. Hoe meer, hoe beter! Welke leerkracht wil nu geen geconcentreerde leerlingen in de les? Je raadt het al: dat wordt hier een succes. En al zeker als je deze fiche gebruikt!
  2. Oh ja: uit ons onderzoek blijkt dat die gezonde snacks niet verkopen als ze niet aantrekkelijk worden aangeboden. Zo kan je wetenschappelijk aantonen dat een chill-ruimte écht wel nodig is (en het is natuurlijk mooi meegenomen). Gewoon pure wetenschap! En gezond verstand ;-)
  3. Namen jullie de online vragenlijst af? Top! Gebruik de resultaten om aan te tonen dat héél veel leerlingen op school een gezonde snackbar willen.
  4. Toon dat jullie suuuuuuper-gemotiveerd zijn, en het project willen doen slagen! Wedden dat ze akkoord gaan?

Nog vragen? Contacteer ons!

Je kan ons altijd contacteren als je nog een vraag hebt! Mail naar jolien.jonckheere@gezondleven.be Of gebruik het contactformulier.