Go with the Velo daagt je uit

11.04.2019

Go With The Velo is een fietscampagne van Mobiel 21 om meer Vlamingen en Brusselaars te doen fietsen. Ook wij ondersteunen deze campagne. Samen slaan we de handen in elkaar om komende zomer 100 straffe fietsacties op de pedalen te krijgen. Want fietsen is goed voor het milieu, een vlotte mobiliteit en onze gezondheid.

Go With The Velo steunt deze zomer 100 fietsinitiatieven met 250 euro en leuke fiets-je-datjes. De 10 leukste ideeën krijgen daar nog eens 1.000 euro en vele extra’s bovenop!  

Denk hierbij aan een bakker die pistolets uitdeelt aan fietsers, een buurtwerking die investeert in deelfietsen, een pannenkoekenfestival voor trappende collega’s … een goed fietsplan kan alle kanten uit.  

Nu ben jij aan de beurt 

Bedenk zelf een straf fietsidee en zet zoveel mogelijk fietsers in het zadel: naar het werk, de bakker of de yogales. Omdat fietsen goedkoop, gezond en goed is voor het milieu. Als fietsvriendelijke organisatie of enthousiaste trapper ben jij de perfecte fietsambassadeur om Vlaanderen meer duurzaam in het zadel te helpen.  

Dien vóór 1 mei je idee in op GoWithTheVelo.be. Daar vind je ook tips, leuke materialen en nog meer inspiratie.