Coronacrisis: wat met onze planning?

25.03.2020

Het coronavirus schudt ook onze planning stevig door elkaar: vormingen zijn geannuleerd, projecten uitgesteld, sommige verlengd. Om wat klaarheid te scheppen vind je hieronder een stand van zaken.

Geannuleerd 

  • De Woogie Boogie Beweegdag van 1/04/2020 en de eerste Woogie Boogie Challenge gaan niet door. In het najaar wordt er een nieuwe challenge gelanceerd. 
  • Week van de Valpreventie
  • De thematische sessies Gezonde School moeten we ook noodgedwongen annuleren. Had je interesse in deze sessies, laat dan hier je contactgegevens achter. Dan houden we je persoonlijk op de hoogte van wanneer de sessies volgend schooljaar zullen plaatsvinden.  
  • Onze opleidingen zijn geannuleerd tot nader order.

On hold 

  • Snack & Chill staat even op pauze. Wordt opnieuw opgestart als de scholen opnieuw opengaan. 
  • No Steps no Glory gaat niet door in mei. Of deze wedstrijd later dit jaar zal plaatsvinden wordt beslist wanneer de situatie zich heeft genormaliseerd. Hier vind je alle info.  

Verlengd 

De challenges en wedstrijd van Bullshit Free Generation worden verlengd tot 31/05/2020.  

En ook nog 

  • Project procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra  Woonzorgcentra en procesbegeleiders die al bezig zijn met een traject kunnen dat tijdelijk on hold zetten, of ermee verdergaan via teleconferencing/video call. Kijk hier voor alle info. Geïnteresseerde woonzorgcentra kunnen zich nu ook nog inschrijven om mee te doen aan het project, om ofwel later op te starten, ofwel via video call/teleconferencing te werken. De vorming voor woonzorgcentra om zelfstandig aan de slag te gaan met het draaiboek van ondervoeding zal wel nog plaatsvinden op donderdag 11 juni. Interesse? Inschrijven kan meteen hier.   
  • Bewegen Op Verwijzing  Coaches kunnen nog 1-op-1-begeleiding doen via de telefoon of video calls. Groepsbegeleiding is momenteel niet mogelijk. De vorming voor nieuwe coaches (van 25/3, 3/04) gebeurt deels via video calls.  
  • Gezond op de werkvloer  Ondernemingen die aan de slag zijn met een bedrijfscoach in het kader van het project Gezond op de werkvloer kunnen dat tijdelijk on hold zetten.  

Vragen of twijfels? Aarzel niet ons te contacteren via info@gezondleven.be