Gaat jouw klas met ons mee op 'Expeditie Geluk'?

14.09.2021

Is jouw klas opgewassen tegen ups en downs? Durven je leerlingen op elkaar te rekenen? Zijn het fiere avonturiers? Dan hebben wij dé missie voor jou. Het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw stelt voor: Expeditie Geluk!

Expeditie wat?

Expeditie Geluk is een gratis online event, waarop we samen met de leerlingen van de lagere school op een interactieve manier werken rond geluk. Ze leren samen met hun klasgenoten reflecteren over zichzelf en ontdekken hoe ze geluk actief in handen kunnen nemen. Doorheen de expeditie versterken je leerlingen hun skills om moeilijkheden te overwinnen. Expeditie Geluk is geïnspireerd op de geluksdriehoek en is opgebouwd uit verschillende blokken die focussen op (1) jezelf kunnen zijn, (2) je goed voelen, (3) goed omringd zijn en (4) het toelaten en verwerken van momenten waarin je even uit balans bent. Want ook dat is helemaal oké!

Expeditie hoe?

In een virtuele wereld vol stimulerende opdrachten, ingesproken door hun favoriete influencers, trekken de leerlingen onder leiding van de leerkracht op tocht naar schatteneiland. De kleine avonturiers komen allerlei hindernissen tegen die ze als klas moeten overwinnen. Bewijzen ze zichzelf als echte ontdekkingsreizigers? Dan verdienen ze een vet klasfeest met hun favoriete artiesten op schatteneiland!

Don’t be late, save the date!

Neem op vrijdag 19/11 deel aan dit knotsgekke online event vol toffe doe-opdrachten, onder leiding van hun favoriete influencers. Verzamelen jullie alle geluksmunten? Surf naar www.expeditiegeluk.be