Wil je aan de slag gaan met gedragsinzichten binnen gezondheidsbevordering of ziektepreventie, maar zoek je nog een houvast? Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare materialen en ondersteuning over gedragsinzichten.

Gebruik afbeeldingen Gedragswiel

Wil je graag de afbeelding van het Gedragswiel online, op tentoonstellingen of in publicaties gebruiken? Dat kan. Alleen moet je ons wel eerst toestemming vragen door dit aanvraagformulier te sturen naar Gedragswiel@gezondleven.be, want het Gedragswiel is auteursrechtelijk beschermd. Verstuur alsjeblieft samen met je aanvraag ook de publicatie/tekst waarin je de afbeelding(en) wil opnemen. Ben je student? Dan kan je het Gedragswiel zo gebruiken: je hebt geen schriftelijke toestemming nodig.

Wat kan Gezond Leven nog voor jou betekenen?

Vorming (op maat)

Het Gedragswiel is opgenomen binnen verschillende live vormingen en e-learnings in het vaste vormingsaanbod van Gezond Leven. Bekijk het actuele aanbod.

Liever een vorming, gastles of voorstelling op maat? Dat kan!

Advies

Benieuwd hoe jouw organisatie aan de slag kan met het Gedragswiel? Nood aan ideeën of advies bij de ontwikkeling of implementatie van je methodiek? Of graag een second opinion over een gedragsanalyse?

Gezond Leven helpt je graag op weg.