Expeditie Geluk

Expeditie Geluk campagnebeeld finaal

Op vrijdag 19 november 2021 gingen bijna 3000 klassen en 50.000 leerlingen uit de lagere school op Expeditie Geluk! Expeditie Geluk is een virtuele ontdekkingstocht waar leerlingen op een speelse, interactieve manier kennis maken met vaardigheden en gewoontes die het mentaal welbevinden of het ‘geluk’ versterken.

De inschrijvingen voor deze editie zijn afgelopen.

Voor echte avonturiers

Expeditie Geluk, voor échte avonturiers

Expeditie Geluk is een gratis online event waar we samen met de leerlingen van de lagere school op een interactieve manier werken rond mentaal welbevinden. In een virtuele wereld vol stimulerende opdrachten, trekken ze met de klas op tocht naar schatteneiland. Maar om daar te geraken, moeten ze natuurlijk eerst de hindernissen doorstaan! Bewijzen ze zichzelf als echte avonturiers? Dat verdient een vet klasfeest met hun favoriete artiesten!

Verzamel geluksmunten

Verzamel geluksmunten en verover de schat

Tijdens de virtuele expeditie voeren de leerlingen opdrachten uit. Elke uitgevoerde opdracht is een geluksmunt waard. En zo’n geluksmunt die wil je hebben, want met de geluksmunten op zak gaan de poorten van schatteneiland open! Neem tijdens de expeditie allerlei zotte foto’s van de klas en deel ze met ons. Zo maak je kans op een extra, knotsgekke verrassingsprijs voor de hele klas!

Zo stippel je de expeditie uit

Zo stippel je jouw expeditie uit!

Voor je op expeditie vertrekt, is het natuurlijk altijd handig om extra goed voorbereid te zijn. Kuiten ingesmeerd? Schatkaart bij de hand? Check! Om zowel leerkrachten als leerlingen goed op te warmen, voorzien we van 15 tot 18 november de geluksweek, een themaweek met bijhorende lesmaterialen die je volledig kan afstemmen op jouw klas. Zo kunnen de leerlingen bijvoorbeeld op maandag kennismaken met de bouwblokken van de geluksdriehoek en op donderdag een challenge aangaan van één van onze influencers. De lesmaterialen ontvang je na inschrijving. En of je meedoet aan de geluksweek en hoeveel tijd je hieraan spendeert, dat kies je helemaal zelf!

Ik ben een leerkracht

Wil jij ook op expeditie met je klas vol ontdekkingsreizigers? Lees hier hoe je dat voor elkaar krijgt!

Ik ben een ouder

Wil je meer weten over Expeditie Geluk en ontdekken wat voor een avontuur jouw kind te wachten staat? Ontdek het hier!

Opgebouwd volgens de geluksdriehoek

Expeditie Geluk maakt deel uit van het bredere project ‘geluk in de klas’ en is net zoals de geluksdriehoek opgebouwd uit verschillende zones.

Aparte stukken geluksdriehoek GL geluksdriehoek rgb

Nog vragen? Contacteer ons!

Wij helpen je graag verder. Dat kan door een mail te sturen naar eline.dedecker@gezondleven.be of door gebruik te maken van het contactformulier.