Gezond vergaderen

Gezond vergaderen. Dat is meer dan een stukje fruit aanbieden of even rechtstaan tijdens de pauze. Benieuwd wat je allemaal kan doen voor een gezonde, productieve vergadering? Ontdek de box ‘Gezond vergaderen’, een box vol praktische materialen en haalbare ideeën om overlegmomenten net dat tikkeltje gezonder te maken. Zo zorg je dat medewerkers goed in hun vel zitten, en creatief en productief vergaderen.

De box ‘Gezond vergaderen’ bestaat uit een doos met wikkel, checklists, bladwijzers, tafelstaanders en stickers die focussen op 7 gezondheidsthema’s.

Zin om aan de slag te gaan met de box Gezond Vergaderen? Vraag de box aan bij het Logo van je regio. De drukkost bedraagt 4 euro. Je kan ook steeds terecht bij jouw Logo voor extra ondersteuning en begeleiding bij het uitbouwen van een gezonde vergadercultuur.

Al aan de slag gegaan met de Gezonde vergaderbox en zin in meer? Je vindt hier de nodige inspiratie om verder te werken aan gezonde overlegmomenten. Alle materialen uit de box kan je hier ook gratis downloaden. Surf eens rond en bekijk wat jouw bedrijf of organisatie nodig heeft om gezond te vergaderen.

Weet je niet waar te beginnen? Vul dan samen met het Logo van je regio de prioriteitentest in. Ontdek waar je best meteen op inzet en bekijk welke inspanningen haalbaar zijn. Veel plezier en succes!

Gezond Vergaderen Box