Bewegen Op Verwijzing wil iederéén die te weinig beweegt of te veel lang stilzit verder helpen. Oók mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarom is het traject ook vrij goedkoop.

Hoeveel kost de coaching?

Een patiënt betaalt maar 5 euro per kwartier voor een individuele sessie, en 1 euro per kwartier voor een groepssessie. Heeft je patiënt recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijgt die extra korting. Kort samengevat: Bewegen Op Verwijzing komt neer op privébegeleiding door een professionele coach voor weinig geld! Het eerste gesprek (intakegesprek) duurt meestal 1 uur, daarna zijn de gesprekken een pak korter. En dus goedkoper.

Individuele begeleiding (per kwartier)Groepsbegeleiding (per kwartier)
Normaal Tarief€5€1
Met verhoogde tegemoetkoming€1€0,5

De tarieven kunnen lager zijn per regio dankzij een bijdrage van de gemeente of stad. Bij elke coach staat het exacte tarief.

Hoeveel kosten de beweegactiviteiten?

De Beweging Op Verwijzing-coach werkt altijd op maat. De coach houdt dus ook rekening met de financiële situatie van de patiënt en zal op zoek gaan naar activiteiten die passen binnen zijn of haar budget. Er zijn heel wat goedkope manieren om meer te bewegen. En er bestaan heel wat financiële hulpmiddelen/terugbetalingen die soms niet gekend zijn of wat extra papierwerk vragen. Als dat nodig blijkt, zal de Bewegen Op Verwijzing-coach de patiënt ook daarbij helpen.