Dankzij Bewegen Op Verwijzing profiteer je van heel lage tarieven. Je betaalt je coach maar 5 euro per kwartier voor een individuele sessie, en 1 euro per kwartier voor een groepssessie. Heb jij recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je extra korting. Bewegen Op Verwijzing in 't kort: privébegeleiding door een professionele coach voor weinig geld!

Individuele begeleiding
(per kwartier)
Groepsbegeleiding
(per kwartier)
Normaal tarief € 5 € 1
Met verhoogde tegemoetkoming € 1 € 0,5

De tarieven kunnen lager zijn per regio dankzij een bijdrage van de gemeente of stad. Bij elke coach staat het exacte tarief.

Neem steeds een recente klever van je ziekenfonds mee en toon hem aan jouw coach.
Heb jij recht op een verhoogde tegemoetkoming? Zoek de code onderaan de klever van je ziekenfonds. Eindigt die op 1? Dan krijg jij een verhoogde tegemoetkoming. Twijfel je? Contacteer dan je ziekenfonds.

De eerste keer zit je waarschijnlijk één uur bij de coach, daarna zal dit meestal een stuk korter zijn.

Maak jij gebruik van de dienstverlening van het OCMW (bv. leefloon, thuismaaltijden, budgetbegeleiding, poetshulp …) ? Dan kan je de persoonlijke bijdrage, voor het grootste deel, terugbetaald krijgen. Dit valt onder de toelage Participatie en Sociale Activering voor OCMW-gebruikers.

Ben jij aangesloten bij een van de volgende ziekenfondsen? Dan betaalt je ziekenfonds het bedrag dat jij betaald hebt aan de coach volledig of gedeeltelijk terug. Kijk hieronder hoeveel jij maximum terugkrijgt.

Ziekenfonds Maximale terugbetaling

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

€ 30

Vlaams Neutraal Ziekenfonds

€ 30

Helan

€ 25

Solidaris (Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen

€ 10
Solidaris (Limburg)€ 15

“Ik heb een invaliditeitsuitkering en zocht dus naar lowbudgetsporten.” - Paul

Voel je het kriebelen? Dan moet je sporten.