Je beweegplan is iets heel persoonlijks. Wat werkt voor de ene, doet dat niet altijd voor de andere. Vertel je coach daarom waar jij je goed bij voelt. Samen maken jullie een plan op om makkelijk meer te bewegen.

Beweeg zonder nadenken tijdens dagelijkse activiteiten: neem de trap, fiets naar je werk en wandel naar de bakker. Of zet de stap naar de sport en ga joggen, zwemmen of fitnessen. Je beweegplan is jou op het lijf geschreven, want jij kiest wat er in komt. Je plan geeft je zin om te bewegen. Zo hou je het veel langer vol. 

Sport je graag in je eentje? Je coach vindt voor jou de leukste manieren om actiever en gezonder te leven. Denk aan een stappenteller die élke stap registreert en jou zo motiveert.

Beweeg je liever in groep? Spreek met de buren af om samen te gaan wandelen, doe mee aan een fietszoektocht of ga samen tuinieren. Mag het iets meer zijn? Dan heeft je coach ook leuke sportclubs, verenigingen en buurtinitiatieven voor jou in petto. Van een spelletje petanque tot lessen Afrikaanse dans. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Er is een geknipte sport voor iedereen. Een die jou ook snel nieuwe mensen leert kennen.

Als je wilt, helpt je coach jou ook bij de eerste afspraken met de club. Zoals over lidgeld en eventuele wedstrijden. We maken het jou dus zo gemakkelijk mogelijk. Dan is de eerste stap naar bewegen nog sneller gezet!