Wie kent Bewegen Op Verwijzing nu beter dan zij die er al gebruik van hebben gemaakt? Laat je inspireren door hun verhalen.

Tijdelijk geen verwijsbrief nodig!

Wil je persoonlijk gemotiveerd worden om meer te bewegen? Dat kan nu zonder doorverwijzing van je arts! Want om huisartsen te ontlasten en jou toch te helpen om meer te bewegen tijdens de coronacrisis, heb je tijdelijk geen verwijsbrief van je huisarts nodig om met Bewegen Op Verwijzing te starten.

“De auto nemen is een guilty pleasure geworden”

“Ik ben niet extreem veel méér gaan bewegen met de Bewegen Op Verwijzing-coaching, omdat ik sowieso al wel wat bewoog op een dag. Maar Ik sta er nu wel vaker bij stil dat je toch nog meer met de fiets of te voet kan doen. Ook gewoon tussendoor, zo moet ik me na drukke werkdagen niet extra oppeppen om naar buiten te gaan. Ik nam al langer mijn auto niet meer voor alle verplaatsingen. Maar vandaag laat ik de auto nog vaker staan en zie ik verplaatsingen als kansen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. In de koudere maanden is het soms wel een guilty pleasure om de auto te nemen. En daarna voel ik me schuldig omdat ik me ‘liet gaan’. Zo zie je maar dat de switch naar nog meer beweging in mijn hoofd is gemaakt.” (deelneemster K., 52 jaar)