Wil je graag de afbeelding van de geluksdriehoek online, op tentoonstellingen of in publicaties gebruiken? Dat kan, maar dan moet je wel eerst toestemming vragen aan het Vlaams Instituut Gezond Leven via een aanvraagformulier. De geluksdriehoek is immers auteursrechtelijk beschermd. Voor studenten is geen schriftelijke toestemming vereist. Je kan alvast gebruik maken van onze basistekst. Gelieve samen met deze aanvraag ook de publicatie/tekst waarin u de afbeelding(en) wenst op te nemen te versturen.

Van onze andere digitale materialen (basistekst, presentaties, , enz,..) mag je vrij gebruik maken, mits bronvermelding en behoud van het Gezond Leven- logo en copyright vermelding.

Gedrukte materialen geluksdriehoek

In onze webwinkel kan je gedrukte materialen van de geluksdriehoek bestellen. Je vindt er een folder over de bewegingsdriehoek, een steekkaart voor professionals, posters, kaartje, … De materialen zijn gratis, je betaalt enkel de verzendingskosten. Hou er rekening mee dat het zo’n 2 tot 3 weken kan duren vooraleer je de materialen ontvangt.