Bewegen Op Verwijzing

Wat is Bewegen Op Verwijzing?

Wil je meer bewegen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Bewegen Op Verwijzing helpt je op weg. Met een verwijsbrief van je zorgverlener kan je terecht bij een professionele Bewegen Op Verwijzing-coach in jouw buurt aan een erg laag tarief. Samen maken jullie een beweegplan dat helemaal past bij jouw dagelijkse leven. Zo maken we bewegen leuk, haalbaar én betaalbaar.
En het resultaat? Jij voelt je fitter en beter in je vel. Benieuwd hoe jij eraan begint? Bekijk de video.

Heel makkelijk meer bewegen

Bov 2018 Behaalde Doelstellingen

Ook nood om meer te bewegen in je dagelijkse leven? Doe een beroep op een Bewegen Op Verwijzing-coach. Je zorgverlener kan je doorverwijzen naar zo'n coach, geen personal trainer, in jouw buurt tegen een erg lage prijs. Die coach zal samen met jou een beweegplan op maat opstellen zodat jij meer kan bewegen, op jouw eigen tempo. Resultaat? Een actiever leven en je voelt je beter in je vel.

Nieuw

Een patiënt kan door volgende beroepsbeoefenaars verwezen worden: een arts, een verpleegkundige, een kinesitherapeut, een diëtist, een apotheker, een maatschappelijk werker, een psycholoog, een ergotherapeut, een vroedvrouw, een podoloog.

Getuigenis Niki

"Bewegen hoeft niet duur te zijn! Ik kan het ook dicht bij huis en op een eenvoudige manier."

Niki Koravou

Getuigenis Els

“Bewegen is meer dan een duur fitnessabonnement”

Dr. Bartholomeeusen

Getuigenis Paul

“Fitter dankzij mijn stappenteller”

Paul Van Namen

Bewegen Op Verwijzing in ondernemingen

Ook arbeidsartsen kunnen doorverwijzen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach. Daarnaast kan je Bewegen Op Verwijzing als onderdeel van een breder bewegingsbeleid integreren binnen het bedrijf.

  • Contact: contact@gezondleven.be
  • Voor wie: lokale besturen en andere lokale organisaties (bv. Samenlevingsopbouw)