Er bestaan heel wat materialen (affiches, folders, placemats, presentaties, educatieve materialen, …) rond het thema voeding die je kan gebruiken om kinderen, jongeren en volwassenen bewust te maken over wat en hoeveel ze moeten eten om gezond te zijn. Je kan deze materialen bijvoorbeeld gebruiken tijdens het lesgeven op school, om leefstijladvies te geven aan werknemers in een bedrijf, tijdens een consultatie aan je patiënten of tijdens een infosessie aan de inwoners van een gemeente, ... Neem een kijkje hieronder.

    Gebruik afbeeldingen voedingsdriehoek

    Gebruik je graag de afbeelding van de voedings- en/of bewegingsdriehoek online, op tentoonstellingen of in publicaties? Dat kan, maar vraag dan eerst toestemming aan het Vlaams Instituut Gezond Leven via onderstaande aanvraagformulier. De voedings- en bewegingsdriehoek zijn immers auteursrechtelijk beschermd. Voor studenten is geen schriftelijke toestemming vereist. Gelieve samen met deze aanvraag ook de publicatie/tekst waarin u de afbeelding(en) wenst op te nemen te versturen naar driehoek@gezondleven.be Je kan alvast gebruik maken van onze basisteksten en presentatie, te vinden onder digitale materialen voeding.

    Aanvraagformulier

    Van onze andere digitale materialen (basisteksten, presentaties, infographics, enz,..) mag je vrij gebruik maken, mits bronvermelding en behoud van het Gezond Leven- logo en copyright vermelding.